Kristályok gyári áron?

NANÁ :)Termékeinket közvetlen gyári forgalmazóként áruljuk, így a nagykereket, viszonteladókat megspórólva a lehető legjobb áron dolgozhatsz minőségi alapanyagainkkal.

Természetesen a Swarovski Elementseket is hivatalos Swarovski partnerként a "Create Your Style made with Swarovski Elements " logo jogszerű használójaként forgalmazzuk.

Mi mindenünk van?

a STANDARD kristályok

A legnépszerűbb strasszunk, csak vasalós változatban gyártják őket, de nyugodtan ragaszthatod is. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően egyre szebbek!
Fazettázott üvegkristályok, magas hőmérsékleten formára préselik, majd géppel csiszolják őket. Az élek összetartanak, szépen határoltak, általában 10-12 laposak. Pólókon, farmerokon, hétköznapi viseleteken, de elegáns vagy fellépő ruhákon is kitűnőek. Előnyük a kedvező ár/érték arány.
Kristályozós vevőink szerint ez a legjobb vétel. De.... inkább próbáld ki a standard strasszok varázsát, meg fogsz lepődni!

A standard kövekből is többféle minőség elérhető, mindet végigfogdostuk, teszteltük, kipróbáltuk, MI a legjobbat választottuk, az ennél olcsóbb kategóriáknál az alacsony ár már nem ellensúlyozta a túl nagy minőségromlást, vagyis a gagyit meghagytuk másnak :)
Olcsó is, szép is, mondhatni mindent tud :) A saját ruháinkon is standard kövek villognak.

a MAX BRILLIANCE kristályok

Új generációs kristályok, Prémium minőség, továbbfejlesztett, MAX BRILLIANCE összetétel. Tökéletes csillogás szenzációs áron!

Professzionális, különleges fényű strasszok csodaszépen csillognak, prémium minőségéhez képest igen kedvező áron.
A csiszolás minősége a swarovski strasszokéhoz hasonlít, csillogása színtől függően a swarovskinak kb 90-95 %-a,

éééés most jön a titok:


1 db kristály? És melyik csillog jobban?   Próbáld ki mi lesz ha 300 db drágább helyett 1000 db Max Brilliance követ  teszel a ruhádra!

Az eredmény lélegzetelállító lesz,  a megspórolt pénzed pedig költheted valami régóta vágyott szépre, jóra :)


Tudtad, hogy a Max Brilliance a PROFIK köve?
A prémium kristályainkba öltöztetett világbajnokok sora csak nő és nő :)

Swarovski kristályok:

A csúcs! Bevezetett márka, prémium minőség.

Tökéletes csillogás és különleges színek, egyedileg csiszolt, 14 fazettás, csodálatos strasszok. Már 1 kő is káprázatosan fénylik.
Csak ínyenceknek:)

---

Na jó, kérdezed,
de mi is az a vasalható vagy ragasztható strassz & kristály?


Gyémántformára csiszolt strasszok, melyeknek a hátoldalán speciális ragasztóréteg található, amely hő hatására megolvad, majd kihűlve megköt. Könnyedén lehet vele dolgozni, pár perc alatt bármit csillogóvá varázsolhatsz. De tényleg bármit!
A ragasztható kristály pont így néz ki, de a vasalós ragasztó helyett egy ezüst réteg a hátulja.

Vigyázat, ha ráérzel az ízére, mindent kristályozandónak nézel…. :) Erősen addiktív!

----

Mire jók a strasszok & kristályok?

Mágikus erejük van, ha felékszerezed ruhádat, a kövek vidám,tündöklő csillogásukkal mindig mosolygóssá teszik a napodat!
Különlegesek és egyediek... bármilyen képet, szöveget, hangulatot kikövezhetsz velük, akár a saját márkádat, a kutyád nevét, a világnézetedet, a kedvenc énekesedet, egy tömör Fodor Ákos haikut... vagy csak azt, hogy 42, annak aki nem tudná mi az élet értelme :)
Vasalhatod: mindenféle textilre, puha bőrre, fára, hajadba.... bugyira, pólóra, díszpárnára, még szőnyegbe is!
Ragaszthatod: autóra, laptopra, telefonra, hűtőre, képkeretre, testre tetoválásnak, sőt intim tetoválásnak, képeslapra, meghívóra, esküvői csokorba, kulcstartóra, bögrére, esernyőre, cipőre, a csempére, padlószönyegbe, a bejárati ajtóra, a kapucsengőre és a cipő talpára is :)

Hagyd, hogy elbűvöljenek a kristályok, és mindig keress új felületet :)

Hogyan válassz a vasalás és a ragasztás között?
Itt jön a vízcsepp teszt. Cseppents pár csepp vizet a célfelületre, ha beszívódik és nedves lesz: vasalva tartósan, moshatóan kristályozható. Ha a felületén cseppekben marad a víz (vízlepergető) akkor is vasalható, csak nem lesz olyan tartós az eredmény, mindegyik anyag más és más, érdemes próbavasalást végezni.


Hivatalosan a vasalható köveket vasaljuk és a ragasztható kristályokat ragasztjuk, DE mi a vasalható követ is ragasztjuk, a rajta lévő speciális bevonat igen jól tapad a legtöbb ragasztóhoz, pl az oldószeres ragasztók jobban ragasztják a vasalós köveket, mint az ezüst ragaszthatóakat.

Mindenféle csillogós kérdésben rendelkezésre állunk és szívesen nyújtunk technikai, gyakorlati segítséget.
Nagyüzemi felhasználáshoz, sorozatgyártáshoz, egyedi logózáshoz is keress minket!

Köszönjük, hogy benéztél a csillogó strasszok világába, kellemes időtöltést, kreatív kristályozást kívánunk, bízunk benne, hogy mindig szép csillogós és jókedvű lesz a napod :)

Ezt a leírást folyamatosan másolják, lelopják, pénzért tanfolyamosítják!
Nagy a kísértés, hogy levegyük, sok munkánk van benne, de mégicsak jobb ha ittmarad, minden kristályrajongó nagy hasznára-örömére :)


Hahó!
A tulajdonos előzetes, írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, struktúra stb.) feldolgozása és értékesítése. A látogató lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - számítógépére elmentheti vagy kinyomtathatja, de nem jogosult a lap ilyen módon többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetõvé tételére, illetve kereskedelmi forgalomba hozatalára.