Kosár

Szállítás és rendelés:

Rendelésedet leadhatod a bolt felületén, vagy pedig e-mailban:
info@kristalybolt.com címre, rövidesen visszaigazoljuk és elküldjük a végösszeget és a bankadatokat. Az e-mailos rendelések feldolgozása manuális, tovább tart.

Boltunkban 5990,-ft-os vásárlási limit van érvényben, /szállítási díj nélkül/ az ez alatti rendeléseket nem tudjuk feldolgozni. Webáruházban a termékek mellett feltüntetett ár magyar forintban értendő és Bruttó fogyasztói árak, alanyi adó mentesség miatt nem tartalmaznak ÁFA-t, ehhez számítandó még a szállítási költség, melyet a termék ára nem tartalmaz. Az ár a megrendeléskor érvényes ár. Áremelés helyett csak magánszemélyeknek számlázunk.

A kiszállítás ezeken a díjakon kizárólag Magyarország területén történhet.

Külföldi rendelés esetén egy E-mailt kérünk az aktuális posta költség megadásához.
EU 5900ft-tól, USA 1/2kg 5000ft-tól,

Szállítási költségek a kristalybolt.com oldalakon:

1, Automata/csomagpont: 1-3 nap
bruttó
1290,- Ft csomagküldési átalánydíjat kell fizetni,
22.000 ft vásárlási érték felett a szállítás
ingyenes

2, Házhozszállítás: 1-3 nap
bruttó 1690,- Ft csomagküldési átalánydíjat kell fizetni,


3, Posta házhozszállítás: 14-21 nap
bruttó 1990,- Ft csomagküldési átalánydíjat kell fizetni,

a posta nem veszi fel így összevárjuk a küldeményeket,  átlag 14-21 naponta visszük el őket a postára, melynek kezelési költsége küldeményenként: 0 ft. átfutási ideje 14-21 nap


Az utánvétkezelés díja minden esetben csak
590ft, a többit átvállaljuk.

Banki utalás: Gyorsabb és egyszerűbb mint a kártyás fizetés: elég a másodlagos bankazonosítót megadnod és már kész is!
emailcim: info kukacz kristalybolt.com   természetesen a kukacz helyére @

A csomagküldési átalánydíj részben tartalmazza a bérmentesítési/szállítási és a csomagolás díjat, a fennmaradó részt a kristalybolt.com vállalja át. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra. Igyekszünk optimalizálni a küldemények terjedelmét, több egyforma terméket egybecsomagolhatunk.

Szupergyors és kényelmes csomagátvétel: a csomagpontokon nyitvatartási időben várnak rád a kövecskék, az automatákban 0-24 rugalmasan átvehető 2 napig.
Fontos! kérünk ügyelj a szállítási adatok pontosságára, hiszen ezek alapján kerül számlázásra és postázásra a termék. Nem tudunk felelősséget vállalni a pontatlanul és/vagy hibásan megadott adatokért.
Ha a kapucsengőn nem a Te neved található, azt is írd a címbe, ill. ha a munkahelyedre kéred a szállítást, akkor a munkahelyed nevét is tüntesd fel, így a futár biztosan meg fog találni.
Alkalmi átvevő megjelölhető! pl. szomszéd, anyós, munkatárs, vagy a szomszéd anyósának munkatársa :)

Fontos! A megrendeléseddel tudomásul veszed, és elfogadod, hogy
jogosultak vagyunk a hibás szállítási címből, a pontatlanul megadott adatokból eredő minden kárunkat és költségünket Rád hárítani. A pontatlan adatbevitel alapján történő teljesítésért felelősségünket kizárjuk.

Teljesítési határidő: Igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt és a megrendelések beérkezésének sorrendjében összeállítani a csomagokat, ami általában a rendelés visszaigazolásától/utalás beérkeztétől számított 1-4 munkanap. Ez az időkeret csak tájékoztató jellegű, ritkán előfordulhat, hogy váratlan okok miatt a feldolgozás több időt vesz igénybe. Főszezonban és leértékelések idején a feldolgozási idő valamivel hosszabb lehet, mennyiben ez 15 napon belül nem teljesül, mindenképp jelezzük, sajnáljuk a késedelmet és természetesen bármikor elállhatsz a rendeléstől. Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával tudomásul veszed, hogy a megadott feldolgozási idő túllépése miatt a kristalybolt.com a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.
Egyedi/megrendelésre készülő termék feladási ideje szezontól is függ, 2-3 hét is lehet.

Szállítási határidő: A kristályok feladását követően 24 órán belül kézbesít a futár.
Ha ez nem sikerül, a futár telefonon egyeztet a második kézbesítést illetően, ill online módosíthatod az átvétel paramétereit.

Ez az időkeret csak tájékoztató jellegű, nagyon ritkán előfordulhat, hogy váratlan okok miatt a kiszállítás több időt vesz igénybe.
Nagy kereslet esetén előfordulhat, hogy egyes termékek kifogynak, vagy később tudjuk csak elküldeni, de ezt minden esetben emailban vagy telefonon jelezzük.

Védjük együtt a természetet! A hagyományos helyett e-számlát állítunk ki, melyet időbélyeg hitelesít, nem veszítheted el és bármikor akárhányszor letöltheted.

Elállás:
az idevonatkozó jogszabályokat és a nyilatkozatmintát az ÁSZF-ben is részletesen megtalálod, a lényeg, ha Fogyasztónak minősülsz és magadnak, saját felhasználásra vásárolsz, ne hagyd porosodni a kristályokat a fiókodban, mert lehet valaki pont ilyenre vágyik, bármit visszaküldhetsz, és mi visszafizetjük az árát + a legolcsóbb szállítási díjat is.

Ráadásképp a megadott 30 nap sincs kőbe vésve, lehet több is.

Neked csak a visszaposta költségét kell fizetned, az sem baj, ha a csomag hiányos és pár kristályt már kipróbáltál, csak jelezd.

A levágott méterárura/szalagra, egyedileg készített termékre nem vonatkozik az elállás!

Tudtad, hogy az online vásárlás sokkal környezetbarátabb, mint a hagyományos bolti vásárlás? Egy futár naponta minimum 80-100 csomagot visz házhoz, így csökkenti az egy csomagra eső környezetszennyezést, még tovább zöldítheted ha csomagpontot/automatát választasz.

Köszönjük, hogy benéztél, várunk a boltban, csillogós napot, szép kristályozást!